Seniorfit

Iedereen vanaf 70 jaar die in een groep sportief bezig wil zijn onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut is hier aan het juiste adres. Samen bewegen in groepsverband is niet alleen gezond, maar ook nog eens gezellig. Het maakt niet uit of u minder sportief bent, een blessure heeft of al fit bent. U bent van harte welkom.

Neem direct contact op.

Waarom Seniorfit?

Uit onderzoek is gebleken dat senioren die regelmatig bewegen, een hogere kwaliteit van leven hebben. Ze hebben meer gezonde levensjaren, behouden langer hun zelfstandigheid en lopen zelfs minder risico om te vallen.
Wanneer u lekker actief bezig bent in onze beweeggroep zult u al op korte termijn een aantal effecten merken. U gaat zich fitter en energieker voelen; dat ziet u voornamelijk terug in uw dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, wandelen, fietsen en traplopen.

Senior fit fysio

Training

Wanneer u met de trainingen start krijgt u eerst een individuele test om uw uithoudingsvermogen, kracht en algemene functies te meten. U sport gedurende 12 weken 1 of 2x per week in groepsverband. Na de training is er de mogelijkheid om samen met de andere groepsleden een kopje koffie te drinken. Na 12 weken wordt u individueel opnieuw getest om het resultaat van de training in kaart te brengen. Indien gewenst kan na 12 weken het traject verlengt worden.
Bij voldoende belangstelling is er aanvullend de mogelijkheid een voorlichtings avond/-middag bij te wonen over valpreventie.

Wilt u meer informatie over Seniorfit? Klik dan hier voor de folder

Tijden

Maandag 10:00 – 11:00 uur
Donderdag 10:00 – 11:00 uur

Kosten

Er zijn verschillende mogelijkheden. In veel gevallen worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden.

De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

Jeremy Dijkstra

Sem Heijdens

Louise Midavaine

U kunt met ieder soort klacht bij ons terecht

Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten of maak direct een afspraak