Medische fitness

Wilt u fitnessen en heeft u klachten of zijn er andere redenen waarom u extra begeleiding nodig heeft, dan bieden wij in onze praktijk te Middelburg u de mogelijkheid tot medische fitness.

Neem direct contact op.

Waarom medische fitness?

Het programma is ook geschikt om te revalideren na een operatie of een blessure.Deze individuele begeleiding bevordert een goede uitvoering van de oefeningen. De op u individueel afgestemde trainingen helpen u bij:

Versterking van spieren
Verbetering van de houding
Soepeler maken van gewrichten
Verbetering van de algemene conditie
Verbetering van coördinatie
Algehele ontspanning

Medische fitness therapie

Training

We beginnen met een groep van 6 tot 8 personen, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding. De 1e sessie zal in het teken staan van het uitvoeren van tests om een goed inzicht te krijgen in uw algemene conditie en spierkracht. Aan de hand van deze tests en van uw klachten wordt dan een trainingsschema opgesteld wat toegespitst is op uw situatie. In de weken die daarna volgen kunt u aan de slag gaan met dit trainingsschema. U traint altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. Na 6 a 8 weken evalueren we uw vorderingen. Uiteindelijk moet het trainen onder begeleiding leiden tot het vermogen om zelfstandig te oefenen met als doel zelf uw klachten te bestrijden

Wilt u meer informatie over Medische fitness? Klik dan hier voor de folder

Tijden

Dinsdagmiddag 14:30 – 15:30 uur
Donderdagmiddag 13:30 – 14:30 uur

Kosten

De kosten worden in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekering. Voor inlichtingen over de kosten kunt u contact met ons opnemen:

De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

Francky Koole

ina

Sem Heijdens

U kunt met ieder soort klacht bij ons terecht

Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten of maak direct een afspraak