Heldhaftig fit tieners

Heldhaftig Fit tieners is een leefstijlprogramma  voor tieners van 13-18 jaar dat is gericht op gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken en te behouden. Tijdens dit leefstijlprogramma wordt je fitter, gezonder en krijg je meer zelfvertrouwen.

Het leefstijlprogramma wordt aangeboden in Middelburg bij Fysiotherapie Dauwendaele. 

Onze doelgroep zijn tieners met overgewicht, ondergewicht en/of een ongezonde leefstijl (bijv. heel veel scherm/game tijd).

Neem direct contact op.

Het is een leefstijlprogramma waar de deelnemers in groepsverband (maximaal 8 deelnemers) op een leuke manier leren  gezonder te gaan leven.  Ze leren middels een werkmap en voorlichting over voeding, sport, slaap, stress, ontspanning, groepsdruk etc. Ze worden multidisciplinair begeleid, door o.a. een kinderfysiotherapeut, diëtist, gedragsdeskundige en sportkundige. De eerste 6 maanden is er intensieve begeleiding (1 tot 2 x per week een uur sporten onder begeleiding van de kinderfysiotherapeut en sportkundige, 1 op 1 begeleiding bij de diëtist en voorlichtingsmomenten voor ouders en kind door alle professionals.  Deelnemers zullen 2 jaar lang begeleid worden met afnemende intensiteit.

Lees hieronder alle informatie in de folder.

Senior fit fysio
Senior fit fysio

Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige folder

Anneke de Vos

U kunt met ieder soort klacht bij ons terecht

Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten of maak direct een afspraak