Fysiotherapie voor elke leeftijd!

Kleinschalige praktijk

Binnen 48 uur een afspraak

Revalidatie na Covid bij Fysiotherapie Dauwendaele

Een deel van de patiƫnten dat corona heeft doorgemaakt, heeft (langdurig) last van klachten, zoals vermoeidheid, kortademigheid en verlies in spierkracht. Zij hebben veel baat bij adequate (fysiotherapeutische) revalidatie, waarbij zowel de spierkracht als het uithoudingsvermogen getraind wordt. Natuurlijk kun je hiervoor bij ons terecht!

Alle ex-coronapatiƫnten die op de reguliere ziekenhuisafdeling hebben gelegen of thuis (ernstig) ziek zijn geweest, komen in aanmerking voor de ruimere dekking van de basisverzekering, waarbij maximaal 50 behandelingen fysiotherapie vergoed worden. Het enige wat de verzekerde zelf moet betalen, is het eigen risico van zijn of haar zorgverzekering.

Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw revalidatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten in de Corona revalidatie. Bij ons kunt u rekenen op individuele begeleiding maar ook groepstraining met lotgenoten is mogelijk.
De oefengroepen voor Covid revalidanten vinden plaats op:

Maandag van 15:30-16:30 uur
Woensdag van 10:30 -11:30 uur
Vrijdag van 14:30 -15:30 uur.

Wil je meer informatie of starten met je revalidatie? Neem dan contact op met de praktijk. We helpen je graag verder! Bel 0118-613072 of mail naar info@fysiodauwendaele.nl

De oefengroepen gaan weer van start!

Goed nieuws! De versoepelingen per woensdag 19 mei gaan door!
Dit betekent dat we de oefengroepen weer mogen opstarten.
De tijden van de oefengroepen zijn:
Onco-Balance op maandag en vrijdag van 9:00-10:00 uur
Senior Fit op maandag en donderdag van 10:00 -11:00 uur.
Medische Fitness op dinsdag van 14:30- 15:30 uur en op donderdag van 13:30-14:30 uur.

Bij interesse, neem gerust contact op via 0118-613072 of via info@fysiodauwendaele.nl

Contracten zorgverzekeringen 2021

Het is weer tijd om uw zorgverzekering eens kritisch te bekijken en wellicht over te stappen. Wij informeren u graag over de veranderingen die er bij ons zullen zijn in 2021 wat betreft contracten met zorgverzekeringen.

Voor 2021 zullen wij weer, zoals u van ons gewent bent, contracten afsluiten met zorgverzekeraars. Wij sluiten ook nu weer met alle zorgverzekeraars contracten af. Zorgverzekeraar CZ heeft 1 label, CZ Just, waarmee wij geen contract zullen hebben in 2021.
Met alle andere zorgverzekeraars en onder hangende labels hebben wij wel contracten. Dus ook met CZ en CZ direct.

Wanneer u verzekerd bent bij CZ Just in 2021 betekend dit dat u een deel van de behandeling zelf zal moeten betalen wanneer u bij ons onder behandeling komt, ondanks dat u een aanvullende verzekering heeft. CZ Just bied ook geen aanvullende verzekering fysiotherapie voor kinderen, ook niet als u als ouder een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie.

We wensen iedereen weer succes met het vinden van een passende verzekering voor 2021!

U kunt met ieder soort klacht bij ons terecht

Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten of maak direct een afspraak