Fysiotherapie voor elke leeftijd!

Kleinschalige praktijk

Binnen 48 uur een afspraak

Heldhaftig Fit nu ook in Middelburg!

Fysiotherapie Dauwendaele biedt al een aantal jaren het Leefstijlprogramma Heldhaftig Fit aan in Vlissingen. Sinds kort draait er ook een groep in Middelburg!
Heldhaftig Fit is een leefstijlprogramma voor kinderen met overgewicht van 6 tot 13 jaar oud. Tijdens dit leefstijlprogramma zal uw kind merken dat hij/zij meer energie krijgt voor leuke dingen, zich bewust wordt van gezondere voeding en zich hierdoor ook fitter zal gaan voelen.
Uw kind leert op een leuke, speelse manier hoe het voldoende kan bewegen en gezond en lekker kan eten en drinken. Met een kinderfysiotherapeut/leefstijlcoach traint uw kind zich fit en met de diëtist gaan jullie op zoek naar een gezond en lekker voedingspatroon.
Het totale programma duurt 2 jaar. De eerste 6 maanden is er intensieve begeleiding, gevolgd door controle momenten de 1,5 jaar daarna.
Voor meer info lees de folder onder oefengroepen. Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan!

Revalidatie na Covid bij Fysiotherapie Dauwendaele

Een deel van de patiënten dat corona heeft doorgemaakt, heeft (langdurig) last van klachten, zoals vermoeidheid, kortademigheid en verlies in spierkracht. Zij hebben veel baat bij adequate (fysiotherapeutische) revalidatie, waarbij zowel de spierkracht als het uithoudingsvermogen getraind wordt. Natuurlijk kun je hiervoor bij ons terecht!

Alle ex-coronapatiënten die op de reguliere ziekenhuisafdeling hebben gelegen of thuis (ernstig) ziek zijn geweest, komen in aanmerking voor de ruimere dekking van de basisverzekering, waarbij maximaal 50 behandelingen fysiotherapie vergoed worden. Het enige wat de verzekerde zelf moet betalen, is het eigen risico van zijn of haar zorgverzekering.

Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw revalidatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten in de Corona revalidatie. Bij ons kunt u rekenen op individuele begeleiding maar ook groepstraining met lotgenoten is mogelijk.
De oefengroepen voor Covid revalidanten vinden plaats op:

Maandag van 15:30-16:30 uur
Woensdag van 10:30 -11:30 uur
Vrijdag van 14:30 -15:30 uur.

Wil je meer informatie of starten met je revalidatie? Neem dan contact op met de praktijk. We helpen je graag verder! Bel 0118-613072 of mail naar info@fysiodauwendaele.nl

U kunt met ieder soort klacht bij ons terecht

Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan een van onze specialisten of maak direct een afspraak