Een deel van de patiënten dat corona heeft doorgemaakt, heeft (langdurig) last van klachten, zoals vermoeidheid, kortademigheid en verlies in spierkracht. Zij hebben veel baat bij adequate (fysiotherapeutische) revalidatie, waarbij zowel de spierkracht als het uithoudingsvermogen getraind wordt. Natuurlijk kun je hiervoor bij ons terecht!

Alle ex-coronapatiënten die op de reguliere ziekenhuisafdeling hebben gelegen of thuis (ernstig) ziek zijn geweest, komen in aanmerking voor de ruimere dekking van de basisverzekering, waarbij maximaal 50 behandelingen fysiotherapie vergoed worden. Het enige wat de verzekerde zelf moet betalen, is het eigen risico van zijn of haar zorgverzekering.

Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw revalidatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten in de Corona revalidatie. Bij ons kunt u rekenen op individuele begeleiding maar ook groepstraining met lotgenoten is mogelijk.
De oefengroepen voor Covid revalidanten vinden plaats op:

Maandag van 15:30-16:30 uur
Woensdag van 10:30 -11:30 uur
Vrijdag van 14:30 -15:30 uur.

Wil je meer informatie of starten met je revalidatie? Neem dan contact op met de praktijk. We helpen je graag verder! Bel 0118-613072 of mail naar info@fysiodauwendaele.nl